MENÜ

EndZeit^^
Taktika és pontosság

LÁMÁK!

 


 

A kérődzők, tevefélék vagy kérgestalpúak családjába tartozó hasznos dél-amerikai házi állat. Hosszúsága mintegy 2 méter, fejmagassága 1,8 méter, vállmagassága 1,2 méter. Színe változó, fehér, fekete, vörösbarna, fakó, tarka. Mint házi állatot főleg teherhordásra használják; húsát eszik, bőrét kikészítik. Szőre gyapjas, felszőr- és pehelyszőrből áll. Pehelyszőre bélmentes, s a legfinomabb gyapjúval versenyző finomságú s e mellett sokkal fényesebb. Női divatcikkek készítésére használják.

ALFAJAI:

A Kemperláma (Auchenia Lama Cemperum)

Szelíd fajta, általában lépcsőfordulókban és ajtók, gyakran látogatott sarkok környékén honos. Nagyobb csoportjai a Call of Duty pályákon fordulnak elő. Megközelítésre rendkívül agresszívvé válnak és ez könnyen a vesztünket is okozhatja. Megközelítésük nagy tűzerejű fegyverekkel pl. gránáttal vagy géppisztollyal ajánlott.

A Tunkerláma (Auchenia Lama Tuncerum)

A tunker láma egy elkorcsosult alfaj. Többféle, markáns jellegű elváltozások jellemzik. Látása beszűkült az évek során, így képtelen a pontos célzásra. Végtagjai görcsösen ragadnak meg minden lehetőséget, hogy a hőn áhitott freget megszerezzék (több szakirodalom ezért Auchenia Lama Fragvadusum néven emlegeti) Ezt a fajt általában MP44, vagy Bar társaságában lelhetjük fel, hallás alapján könnyű rátalálni, mert addig lő keresztbe-kasba amíg a tárból el nem fogy az összes lőszer. Ilyenkor lehet hatástalanítani, odamész és leütöd egy kispisztollyal, bár erre általában még jobban bevadul. Ezt a fajtát tekinthetjük a következő alfaj genetikai szülőjének is.

 

A Csiterláma (Auchenia Lama Chiterum)

A lámák legagresszívabb fajtája. Mindenhol előfordul, kiirtása rendkívül nehézkes hihetetlenül szívós volta miatt. Már nagy távolságból veszélyt jelent a gyanútlan játékosra, ugyanis a nagy tűzerőt telepatikus képességekkel, (falon-átlátás), valamint rendkívüli célzóképességgel (aimbot) kombinálja. Semlegesítése játék közben gyakorlatilag lehetetlen. Szaporodásukat csak a pálya elején elhelyezett védőkorláttal (anticheat) és rcon kezdetű imával akadályozhatjuk meg.

 

 

És íme, egy LÁMA amit te irányíthatsz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hírek

 • Online
  2011-01-31 10:37:59

   

  .

 • Zene on! = Köszönjük az EKK-nak!
  2011-01-18 14:30:26

  ....................

  .......................

   

  .

 • TAGOKAT KERESÜNK!!!
  2011-01-17 21:19:39

  Tagokat keresünk az Endzeit klánban!
  Minden kedves játékost megnézünk.

  Jelentkezz te is!!!

   

   

  .

 • WAROK
  2011-01-06 21:39:24

  Az EndZeit klán más klánokkal is ki akarja próbálni az erejüket!

  Minden klánt amely tisztességesen játszik, elválalja a kihívást!

  x-fire címen keressetek minket: kiscowboy

   

  .

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Szerinted milyen lesz a Call of Duty 8 - Modern Warfare 3 - ?
Elmegy.
Jó lesz.
Király lesz!! Várom, hogy megjelenjen!
Szar lesz az tuti...
Asztali nézet