MENÜ

EndZeit^^
Taktika és pontosság

Letöltések

 

Team Speak

Az ingynes TeamSpeak 2 Client (Updated Executable) az online csaták közbeni kommunikációt teszi lehetővé társaiddal.

A legdurvább on-line csatában is segít a TeamSpeak 2 Client (Updated Executable), hogy a társaidat megtaláld a térképen. Egy adott szerveren fut a program, nem P2P, hogy ne zavarhassák a kapcsolatot.

Sajnos nem VoiP kompatibilis és headset is szükséges a használatához.
No MALWARE INSIDE !

Letöltés (5.5Mb)

 

 

X-fire

A dolog nem egy mezei chat alkalmazás. Inkább úgy fogalmaznék, hogy azt is tud.
Beépített szerverkereső és figyelő van benne, amin keresztül a barátainkat, ismerőseinket, klán társainkat kereshetjük meg, hogy éppen milyen játékkal és milyen szerveren játszanak.

A telepítés és egy regisztráció után (ingyenes) a program meglesi milyen telepített, vagy felmásolt játékok vannak a gépünkön. Ezekhez beállít egy szerverkeresőt, persze feltéve, ha ismeri, illetve ha van TS a gépünkön, akkor ahhoz is.
Majdnem 900 játékot ismer fel és ezek közül majdnem mind el is tudja indítani. Így ha meglátjuk valamelyik ismerősünket, nem kell kitalálnuk vagy esetleg végig néznünk számtalan szervert, hogy hol is van, hanem egy könnyed mozdulattal csatlakozhatunk hozzá.

Ez így még önmagában nem lenne nagydolog, hiszen hasonló dolgokat tudnak más programok is. Amit pluszban kapunk a mellé, hogy ingyenes, az egy személyes statisztika.
Az összesítésben láthatjuk, hogy az adott játékkal vagy játékokkal mennyit is játszottunk eddig. Plusz kapunk egy bannert amit esetleg fórum aláírásként használhatunk. Természetesen a banneren dinamikusan változnak az információk, mutatván a világnak mennyit és mivel játszunk.Kellemesen letisztult design és használható összeállítást kap, aki felrakja magának. Egyetlen negatívumot tudnék hirtelen mondani. A chat rész hangja nagyon idegesítõ.
A folyamatos fejlesztésnek köszönhetõen napra kész a felismert és indítható játékok listája. A kliens amint valamilyen változást vagy új verziót talál, frissíti önmagát, ha erre engedélyt adunk.

Letöltés (6.6Mb)

 

Call of Duty 2 - 1.3 Patch

Aktuális kedvenc, online lövöldözősünket újfent csiszolgatja az Infinity Ward. Elkészült az 1.3-as peccs, mely sok-sok hibát és kellemetlenséget javít ki.


A legújabb frissítésben kissé alakítottak az 1.2-es patchben debütált Rhine és Harbor pályákon: szépítették a textúrákat, az előforduló bugokat is megpróbálták kijavítani. Az FPS-be nemrég beültetett PunkBusterrel is gond támadhatott, ezúttal emiatt sem kell aggódnunk. Az ún. "Gamestate" 16k-ról 128k-ra lett megemelve. Apró érdekesség, hogy majd negyven megás javítás tartalmazza a korábbi (1.2-es) peccs változtatásait, így elég e fájlt letöltenünk a zökkenő mentes online játékhoz. Letöltés lokálból, alant.

Letöltés (36,57Mb)

 


 

PunbBuster frissitő

 
Ha kidobál a szerver pb problémákkal a kis hasznos program segítségével le tudod frissíteni a gépeden találhat pb-t.És amúgy is célszerű ha mondjuk újra teszed a játékot ezt egyből megcsinálni hidd el sok bajlódástól megkímél.

Letöltés (718.6Kb)


Hírek

 • Online
  2011-01-31 10:37:59

   

  .

 • Zene on! = Köszönjük az EKK-nak!
  2011-01-18 14:30:26

  ....................

  .......................

   

  .

 • TAGOKAT KERESÜNK!!!
  2011-01-17 21:19:39

  Tagokat keresünk az Endzeit klánban!
  Minden kedves játékost megnézünk.

  Jelentkezz te is!!!

   

   

  .

 • WAROK
  2011-01-06 21:39:24

  Az EndZeit klán más klánokkal is ki akarja próbálni az erejüket!

  Minden klánt amely tisztességesen játszik, elválalja a kihívást!

  x-fire címen keressetek minket: kiscowboy

   

  .

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Szerinted milyen lesz a Call of Duty 8 - Modern Warfare 3 - ?
Elmegy.
Jó lesz.
Király lesz!! Várom, hogy megjelenjen!
Szar lesz az tuti...
Asztali nézet